Fylt paprika

I går hadde vi helstekt mørbrad, og sånt blir det sjy av. Sjy er ikke lov å kaste, for det er næring og smak – (og det beste rottene i det systemet du vet vet).Bruk sjyen når du koker ris. (Ris kokt i vann er jo dessuten utrolig kjedelig og trenger hjelp).

Kokte ris i sjyen, surra sjalottløk i olje, blanda inn risen, rosmarin og masse fetaost. Fylte opp paprika med dette, og noen appelsinbåter for å få sødme og syrlighet. Et par hundre grader, i et par tre kvarter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s