«Drømmeløs», Jørgen Brekke

Drømmeløs  er etter min mening hakket bedre enn den første boka hans, «Nådens omkrets». I denne boka fungerer hoppingen i tidsbildet bedre. Historiene er bedre hver for seg, og trådene blir bedre samlet. Kanskje fordi det meste foregår i Trondheim. At forfatteren også er historiker, og i etterordet forklarer hva som var historisk riktig og ikke gjør at det uansett er artig med disse tilbakeblikkene. Karakterene i denne boka har også bedre troverdighet, og her er mindre «dirty tricks». At handlingen foregår i «min» by er et pluss. Noe av handlingen er til og med lagt i huset hvor hun som jeg nå deler livet med bodde før hun flyttet inn til meg.
Anbefales, og ser frem til den tredje boka som ikke skal være langt unna.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s