Fortellernes marked

«Fortellernes marked», Gert Nygårdshaug 
Når Gert tar oss med inn i sitt univers, tar han gjerne med alle ingrediensene som er vårt univers, og setter det sammen på en ny måte. Fantastisk bra bok som egentlig skulle kommet ut for lenge siden, men før den ble ferdigstilt kom det andre bøker som tok for seg det samme temaet: religionshistorie, tempelriddere, blodlinja div vers fra nytestamentet osv. Mine tanker går til Davinci koden, men der hvor Dan Brown øser opp tempoet og klipper boken som et filmmanus, tar Gert oss ned, spiser god mat, drikker god vin, fisker litt harr og presenterer dype samtaler mellom to nysgjerrige og kloke venner; en bibliotekar og en veterinær. Disse to får post fra en venn som feilsøker litt i nytestamentet og dens helter, og de to vennene gir ham særdeles god hjelp. Der Browns Langdon tolker symboler, går disse karene langt inn i testamentet og støttende tekster. Veldig spennende bok med litt for mange fremmedord og referanser til at jeg slo opp på alt – det gjelder å la seg rive med og la ham rive ned 🙂Fortellerens m

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s