«Jakthundene», Jørn Lier Horst

Jakthundene 06.11.12 er en krimbok – ikke tvil på det. Det som gjorde at denne krimboken var leseverdig for meg, var å følge etterforskningsteknikkene. Boka er skrevet av en dyktig politimann med lang erfaring. Handlingen er lagt til vår tid, han har skrevet inn ny teknologi, og fått med seg den nye mediehverdagen, hvor nyheter kommer først på nett, slik at avisartiklene må ha en ny vinkling for å slå an. Synes han skriver godt, han har et bra plot og andre indre spenninger, og da gjør det ikke så mye at han skriver om det som så altfor mange andre skriver om; gale menn som liker å sperre inn unge jenter med halsbånd på. Etter medieomtale, terningkastene og salgstallene hadde jeg nok altfor høye forventninger
Nå skal jeg lese «Hunningkrukken», Gert Nygårdshaug – og den håper jeg er hakket bedre.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s