«Menneskets natur», Jørgen Brekke.

Mennesketes natur
Når den mest brutale handlingen er lagt en halv times tur unna hytta mi, de litt mindre brutale handlingene lagt rundt om kring i byen jeg bor i, og jeg har truffet forfatteren flere ganger – ja; da treffer forfatternen meg.
Jeg er ikke spesielt glad i krimgåter. Liker de hvis de har noe annet ekstra – og det har jo denne boka. Liker ikke så mye hopping i tid. Å lese krim går vel oftes ut på å kunne se og samle trådene. Denne hoppingen i tid gjør kamufleringen enklere. Men når det er sagt; så har boka også mange «gode setninger, og underfundigheter», som oppveier dette. Jørgen kommuniserer godt med leseren, og er også inne på i boka at det kanskje er mer en thrilller enn en krimbok. I og med at dette er lesering bok, er det ikke etisk forsvarlig av meg å skrive mer. De som har et forhold til Trondheim og Hitra bør sette fra seg skia, og ta frem boka :-).
Har lest alle tre bøkene hans det siste året, og skal lese de neste også. Nå blir det «Havet syng» og «Svik», begge Trude Teige. God påske.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s