”Offa”, Ronnie M.A.G Larsen

”Offa” – Forteljingar frå ei øy, av Offa. 10.08.12 Det er ei samling med 22 fiktive historier frå Giske utanfor Ålesund. Eg synes vel ikkje at alle historiene kvar for seg er så utruleg gode, men for meg som er frå i lita bygd ikkje så langt der ifrå, men som no bur i Trondheim, kjenner eg meg godt igjen i rekvisitt-, topografi og dei sosiologiske skildringane – så dette er moro. Vi er vel alle laga slik at vi tar med oss vårt liv inni bøkene – og bøkene inn i vårt liv. Så eg humrar like mykje av eigne opplevingar, som eg gjer av skildringane i boka. Ein annan ting er at den er skriven på nynorsk, og eg ser i skrivande stund at det påvirkar meg, då eg eigentleg er ein standhaftig bokmålsmann

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s