«Svik», Trude Teige.

Svik
Hvis du tar utgangspunkt i ei fin lita bygd i Herøy, bygger historien videre med å knyte en tråd i en butikk, en campingplass, noen lokale politifolk, gamle menn og damer, som opplevde tyskerne underkrigen på nært hold – noen av dem nærmere enn andre. Kaster alt dette opp i luften, får hjelp av etterkommerne av disse til å løse opp floken som blir når det lander – ja, da får du Svik. En krimbok med «noko attåt». Siden jeg egentlig er Herøyværing, er det mest det lille ekstra jeg liker med Trude Teige. Litt for tette og stramme tråder innerst i denne knuten, og litt løse halvslitne tråder ute i periferien, men en ok bok.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s