«Tigertimen», Fredrik Skagen

Tigertimen
Joda, det er litt fornøyelig og god underholdning å lese en bok hvor russerne er skumle i det fjerne og nære, IRA pakker sine bomber, både freds- og miljøbevegelsen er i bevegelse til å få stadig alvorligere ting å passe på.Og når kulissene til dette er byer med navn som fotballag, fikk jeg også en påminnelse om at jeg engang brydde meg om fotball. Forfatteren gjorde i hvert fall det når han skreiv boka. Selv om boka gav viktige påminnelser om livet på tidlig 80-tall, på måten han også skreiv inn viktige politiske prosesser og dramatiske hendelser, fenget ikke boka meg så veldig. Den største spenninga med Morten Martens var for meg forholdet til dattera i Trondheim, hvor han også vekselvis tar oss med, bla til den store bryggebrannen, og til den nå nedbrente brune kafeen Troubaduren. Det gir vel meg en pekepinn på at jeg ikke er helt på krim for tiden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s