Livets store grillvalg

Det er med griller som med mye anna her i livet. Det er ikke størrelsen eller prisen som er det viktigste når det virkelig gjelder. Hvordan du bruker den er viktig, men minst like viktig er hva du gjør før du bruker den. Å fyre på for fullt, finne et kaldt kjøttstykke og slenge det på, er sikkert imponerende for mange, men opplevelsen blir gjerne bedre med litt krydder i hverdagen. Så hvis det oljes, krydres og tempereres på benken før den store finalen, får dere garantert bedre resultat.

Er veldig fornøyd med mine Weber Q300, til både steiking og baking. Starter ved første klikk, er lett å holde ren, har god varmefordeling, stor steikeflate – og er forholdsvis billige. Den lyse er ca 10 år nå, så jeg kjøpte en til i før den kneler, og har nå to store steikeflater til samme pris som det mange betaler for en med mange rustfrie skap rundt.

Bruk den ofte til alt mulig; brød, pizza, boller, grønnsaker, kjøtt og fisk. Det er det viktigste – ikke pris, lys, skap, fine hjul og sånt.

  

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s