Å tale og å tie, Vigdis Hjort

Å tale og å tie, Vigdis Hjort.

Digger denne dama altså, selv om jeg ikke har lest så mange av hennes eldre bøker. Har vært på et par bokbad med henne, og har lest hennes siste bøker, og hun er knallgod. I denne boka, som er essay, tar hun for seg hvordan noen forfattere jobber med sitt stoff opp mot samfunnet forøvrig. Etter siste halvannet års heftige diskusjoner om virkelighetslitteratur, som enkelte hevder er noe nytt, gir denne boka litt dybde og eksempler på forfattere som følger sitt kunstneriske kall om å løfte frem dagsaktuelle saker i romanform. Vigdis er utrolig kunnskapsrik, og en veldig god formidler – både muntlig og skriftlig.

Anbefales på det varmeste.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s